Vi välkomnar Sara Frykstrand till Brann!

2019-02-19:

Brann har nöjet att välkomna Sara Frykstrand till Brann! Sara är disputerad inom Nanoteknologi och Funktionella Material och kommer närmast från Disruptive Materials AB som hon också var med och grundade. Sara är verksam som patentkonsult från vårt Uppsalakontor. Vi är glada över den kompetens Sara besitter och tar med sig till Brann och önskar henne än en gång varmt välkommen!

2019-02-19T09:11:40+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng