Biomotif 2018-03-21T10:03:26+00:00

Biomotif

En av Branns fullservicekunder, Biomotif AB, arbetar med teknologier för att studera biomolekyler, och har, enligt VD Thorleif Lavold, haft stor nytta av samarbetet med Brann.

”Det är ett nöje att arbeta med Brann. De ger inte bara den höga service du förväntar dig från en patentkonsult eller jurist, men också djupgående förståelse av frontlinjen inom Life Science teknologier, som till exempel masspektrometri, kromatografi och tillhörande applikationer.”

– Samarbetet med Biomotif AB är ett typiskt exempel på hur vi på Brann samarbetar med våra kunder. Vi har många patentkonsulter och jurister inom företaget och försöker alltid hitta de personer vi tror är mest passande för kundens behov – riktigt kul att vi lyckas så bra med att ge våra kunder full service, säger Ida Christensen, patentkonsult på Brann.

För mer information om Biomotif AB, vänligen kontakta: Thorleif Lavold, VD, Biomotif AB, tl@biomotif.com.

Referenser

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng