Organisation 2018-01-12T14:01:48+00:00

Organisation

Brann är ett nytänkande och personligt företag med korta beslutsvägar. Brann ska upplevas som Sveriges mest kundorienterade fullservicebyrå inom immaterialrätt med spetskompetens inom alla områden. Vi sätter alltid kunden i fokus.

På Brann är vi organiserade i patentavdelningar och juridikavdelningar samt en avdelning för administration. Patentkonsulter och patentassistenter ingår i de regionala patentavdelningarna, juridikkonsulter och juridikassistenter ingår i motsvarande juridikavdelningar. Avdelningarna leds av avdelningschefer som tillsammans med ekonomichef och VD utgör vår företagsledning. Administrationen är den avdelning som registrerar, bevakar och hanterar alla frister och ärenden i vårt affärssystem Patricia.

Brann är ett svenskt aktiebolag sedan 1949. Företaget är till merparten konsultägt. Ägarna utser en styrelse som består av interna och externa ledamöter. Brann har varit lönsamma under alla år och vinsten delas årligen ut till aktieägarna, så som sker i de flesta konsultföretag. Vi rankas i högsta klass av oberoende kreditvärderingsinstitut och har aldrig haft någon betalningsanmärkning.

Om oss

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng