Due Diligence 2018-01-16T11:29:11+00:00

Due Diligence

”IPR Due Diligence” innebär en genomlysning av ett bolags registrerade immateriella rättigheter, t ex inför ett uppköp eller en värdering.

Då görs en systematisk undersökning, verifiering, bedömning och dokumentering av rättigheterna i en portfölj av registrerade immaterialrätter, d v s IPR, som innefattar patent, varumärken och designregistreringar. Konsulterna på Brann har en omfattande kunskap om och erfarenhet av att hantera due diligence-uppdrag. Ofta arbetar våra juridiska experter och patentkonsulter sida vid sida vid dessa uppdrag. Vi tolkar, sammanställer och presenterar information om IPR tillgångar som kan ha en stor betydelse vid t ex ett möjligt företagsförvärv.

Tjänster

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng