Karriär 2018-09-11T09:36:37+00:00

Karriär

Vår framgång som företag är helt beroende av våra medarbetares kompetens och drivkraft. Våra medarbetare är vår absolut största tillgång och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kvalificerade och drivna patentkonsulter, immaterialrättsjurister och IP-assistenter.

Hos oss arbetar du med att hjälpa våra kunder att skydda och bevaka deras immaterialrättsliga tillgångar. Du får arbeta med kunder som återfinns i de mest skilda branscher och länder och som är allt från den enskilda innovatören till multinationella företag.

Vill du bli en del av vårt professionella och framåtsträvande team är du välkommen att skicka in en spontanansökan till brann@brann.se.

Karriär

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng