Om oss

BRANN AB är en fullservicebyrå inom immaterialrätt. Vårt mål är att förse våra kunder med ett optimerat, kostnadseffektivt och smart immaterialrättsligt skydd för att kunna göra verkligt bra affärer.

Vi erbjuder kvalificerade tjänster och rådgivning inom allt som har med immaterialrätt att göra, till exempel patent, varumärken, design, upphovsrätt, tilläggskydd, domännamn och tvistelösning. Vi gör utredningar, utarbetar ansökningar och bevakar immateriella rättigheter och försvarar mot intrång och piratkopiering.

Brann, som grundades 1949, har cirka 60 medarbetare, inkluderande Europapatentombud, auktoriserade svenska patentombud, europeiska varumärkes- och designombud, jurister, paralegals och IP-administratörer. Våra kontor finns i Stockholm, Uppsala, Malmö, och Göteborg. Vi har ett väletablerat och gediget kontaktnät som spänner över alla kontinenter och kan därmed optimera immaterialrättsliga skydd både i Sverige och i utlandet.

Branns kunder är svenska företag och enskilda personer, utländska företag och utländska patent- och varumärkesombud. Våra kunder är verksamma i de mest skilda branscher och är allt från den enskilda innovatören till multinationella företag.