Brann högt rankad i World Trademark Review 2019

2019-02-06:

Tidskriften World Trademark Review har publicerat sin årliga rankning av WTR 1000. Bedömningen för rankningen baseras på intervjuer och rekommendationer. Brann är återigen rankad både vad gäller tvister och processer samt portföljhantering och strategier. Det sägs bland annat följande Compact IP boutique BRANN – which celebrated its 70th anniversary this year – runs the gamut of IP services spectacularly. Its core strength lies in assisting patrons who want to establish their marks and expand their portfolios. Business-oriented and customer facing, BRANN’s bright practitioners have incredible foresight and give concise advice. They have an excellent track record in opposition and cancellation proceedings before the EUIPO and Swedish Patent and Registration Office (SPRO). Astrid Johnsson is a key contact for prospective clients.”

2019-02-06T15:56:06+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng