Gyros Protein Technologies 2018-03-21T10:03:21+00:00

Gyros Protein Technologies

Gyros (Gyros Protein Technologies) är världsledande inom miniatyriserade och automatiserade immunoassays. Gyros immunoassay plattform ökar produktiviten i hela utvecklingsprocessen för proteinläkemedel och vaccin genom att förkorta analystider och minska resursbehovet.

Ledande globala biofarmabolag och kontraktforskningsföretag utnyttjar Gyros plattform för att stärka och effektivisera tidskritiska arbetsflöden och tillgodose de ökade regulatoriska kraven.

Applikationerna spänner över hela spektrat av immunoassays. Automatisering och miniatyrisering ökar analyskapaciteten och möjliggör analyser där mängden prov och reagens är begränsade. Metoder kan med lätthet överföras mellan olika faser i utvecklingsprojekt, mellan anläggningar och in i GxP miljö på ett för branschen unikt sätt.

Brann är stolta över att sedan många år arbeta med hela Gyros IP- portfölj. Samarbetet inkluderar många olika kompetenser från Branns sida, både inom olika teknikområden samt juridiktjänster.

Referenser

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng