Vi välkomnar Cecilia Arestad till Brann!

2018-08-28:

Brann välkomnar Cecilia Arestad till Brann! Cecilia har en juristexamen från Lunds Universitet och en del av hennes praktik under utbildningen förlades till Brann. Cecilia kommer nu att förstärka vårt juristteam som biträdande jurist och vara baserad på Stockholmskontoret.

Välkommen Cecilia!

2018-08-28T10:39:15+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng