Nordic Life Science days, 10-12 september 2018

2018-08-24:

Brann kommer att deltaga på Nordic Life Science Days i Stockholm den 10-12 september 2012. Besök gärna vår monter A10 i utställningshallen eller kontakta oss om du önskar boka ett möte. Brann representeras av Ida Christensen, Camilla Lidén, Mika Silfver och Hanna Thorngren. Vi ser fram emot att ses där! Läs gärna mer om NLS Days här: www.nlsdays.com

2018-08-24T12:45:43+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng