Brann ingår samarbete med Embassy House

2018-08-31:

Brann är idag glada att meddela att vi ingått ett samarbete med Embassy, en innovationshubb med fokus på tech startups. Brann ser fram mot att arbeta med denna kvicka och innovativa aktör och alla intressanta företag som är Embassy-medlemmar. Vid frågor kontakta Hanna Thorngren, jurist på Brann.

Läs mer om Embassy här.

2018-09-03T10:15:55+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng