Vi välkomnar Hanna Thorngren till Brann!

2017-11-01:

Idag hälsar vi Hanna Thorngren välkommen till Brann. Hanna har en juristexamen från Uppsala Universitet och hennes examensarbete behandlade aktuella frågor om intressebaserad annonsering i ljuset av nya dataskyddsförordningen. Hanna kommer att förstärka vårt juristteam som biträdande jurist och vara baserad på Stockholmskontoret.

Välkommen Hanna!

2017-11-01T09:55:05+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng