Claes Djurberg föreläser om IP-frågor i forskningssamverkan

2017-11-13:

Den 15 november anordnar SNITTS (Swedish Network for Innovation & Technology Transfer Support) en utbildning om IP-frågor i forskningssamverkan vid Lunds Universitet. SNITTS är Sveriges branschorganisation för individer och organisationer som handgripligen och strategiskt arbetar med kunskapsutbyte och nyttiggörande av forskning.

Föreläsare är Branns Claes Djurberg, patentkonsult, som har en bred erfarenhet av att arbeta med denna typ av frågor.

För mer information om föreläsningen klicka här.

2017-11-13T12:38:58+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng