Brannkonsulter utsedda till IP Stars av MIP!

2018-06-21:

Vi har nöjet att meddela att Branns konsulter har blivit utsedda till ”IP stars” i MIP-rankningen (Managing Intellectual Property) för 2018. Astrid Johnsson och Omar Baki har återigen erhållit denna utmärkelse för sina insatser under året. Vi på Brann är stolta över den expertis som våra konsulter besitter och det är glädjande att det uppmärksammas med en sådan kvalitetsstämpel. Som rapporterat tidigare har Brann återigen även utsetts till en av Sveriges ledande immaterialrättsliga rådgivare i MIP rankingen för 2018. För mer information, se här.

2018-06-21T12:46:19+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng