Brann belönade i 2018 års upplaga av ”IAM Patent 1000” – Byrå- och Individnivå

2018-06-12:

Vi har nöjet att meddela att i 2018 års upplaga av ”The World’s Leading Patent Professionals” som publiceras av IAM Magazine, så är Annika Kilander, Partner och Europapatentombud på Brann, rankad som ”recommended” för patenthandläggning (individnivå), samt så är Brann rankad som ”recommended” för patenthandläggning på byrånivå.

Annika Kilander beskrivs som “a stand-out; she is a mechanical engineering authority, is “incredibly experienced in patent work and takes a deeply pragmatic approach. The European patent attorney boasts significant time spent in-house and in private practice, and applies this towards realizing the optimum commercial value of innovation and developing a clear path to fully fledged patent portfolios.”

Brann beskrivs som en byrå “offering comprehensive patent intelligence and a rock-solid filing capacity, BRANN astutely manoeuvres its pan-disciplinary following through the IP minefield. Peers praise the squad for its “meticulous and thorough understanding of technology” and its strategic advice.”

Ytterligare information återfinnes här.

2018-11-12T10:44:50+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng