BRANN’s Omar Baki and Aliona Saalo have been appointed to INTA’s committees for 2018-2019


2017-09-19:

Brann is proud to announce that Omar Baki and Aliona Saalo will be serving on the INTA Committees for 2018-2019. Omar Baki will be serving on the INTA Bulletins Committee and Aliona Saalo will be serving on the Data Protection Committee.

INTA is the global association of trademark owners and professionals that devotes its support to trademark and related intellectual property issues aiming to protect consumers and fair commerce.  Read more about INTA here.

2017-09-20T09:30:15+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng