Besök från kinesiska patentverket

2017-09-13:

I måndags hade Brann nöjet att välkomna en delegation från det kinesiska patentverket med Generaldirektören LI Shengjun i spetsen till Branns Stockholmskontor. Mötet innefattade diskussioner angående hur det kinesiska patentverket arbetar, samt hur Brann hjälper företag att kommersialisera immateriella rättigheter, till exempel patent.

2017-09-13T13:49:23+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng