Brann deltar på Park Annual i Göteborg – Sahlgrenska Science Park

2017-09-25:

Den 27 september går Park Annual av stapeln i Göteborg. Det är tolfte året i rad som arrangemanget återkommer och Brann ser fram emot att träffa befintliga kunder och skapa nya nätverk under detta fullspäckade event. Branns Basse Asplund kommer att finnas på plats, kontakta honom gärna här om ni vill boka in ett möte. Läs även mer om Park Annual här.

2017-09-25T15:09:31+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng