Grattis till VBN Components som tillsammans med Brann säkrade sitt patent vid EPOs besvärskammare!

2019-01-30:

Vi på Brann säger ett stort grattis till VBN Components för segern vid EPOs besvärskammare (Boards of Appeal) som nyligen beslutade om att gå emot första instans beslut om att upphäva patentet och istället upprätthålla ett av VBNs viktiga patent. Segern är resultatet av en lång process initierad av Uddeholms. Brann har samarbetat med VBN Components under hela processen och vill tacka för ett gott samarbete och för de vänliga orden (se press release) – nöjda kunder är självklart vårt största fokus!

Läs mer här: https://vbncomponents.se/news/vbn-components-wins-lengthy-patent-battle-against-uddeholms/

2019-01-30T13:55:08+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng