MIP rankning Varumärken 2018 – Brann bibehåller en stark position i Sverige

2018-02-08:

MIP:s (Managing Intellectual Property’s) rankning för varumärken är nu ute och Brann bibehåller en stark position i båda varumärkeskategorierna. Brann är rankade i tier 2 och tier 3, i ”Trade mark prosecution” respektive ”Trade mark contentious”. För mer information, se MIP:s hemsida.

2018-02-08T15:03:43+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng