Brann högt rankad i World Trademark Review 2018

2018-01-29:

Tidskriften World Trademark Review har publicerat sin årliga rankning av WTR 1000. Bedömningen för rankningen baseras på intervjuer och rekommendationer. Brann är återigen rankad både vad gäller tvister och processer samt portföljhantering och strategier. Det sägs bland annat följande ”Having been in the game for over 65 years, the side has customer service down to a tee as well; emails are responded to in a flash and portfolio expansion is proactively pursued and recommended. Astrid Johnsson is the first port of call for interested parties”.

2018-03-21T12:59:01+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng