Välkommen Christina!

2017-08-09:

BRANN har förstärkts med ytterligare en Patent Paralegal nämligen Christina Corbell.

Christina Corbell är Paralegal och hennes erfarenhet omfattar bl.a. patentarbete med inlämning av patentansökningar vid PRV, EPO, WIPO, USPTO samt fullföljder och valideringar. Christina har en lång erfarenhet av sådant arbete inom ett flertal branscher och har ett förflutet från andra patentbyråer samt läkemedelsföretag såsom AstraZeneca.

Det känns roligt att hälsa Christina välkommen till BRANN. Genom rekryteringen av Christina förstärker vi Branns organisation samt tillförsäkrar en trygg tillväxt på BRANN, säger Omar Baki, Managing Partner på Brann AB.

BRANN hälsar Christina varmt välkommen!

2017-08-16T08:45:00+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng