2016-01-10:

BRANN är en av nordens större fullservicebyråer inom immaterialrätt, som skapar, förvaltar och försvarar över 60 000 rättigheter åt över 4 000 klienter inom alla branscher och tekniska områden. Med drygt 50 medarbetare och med kontor i Stockholm, Uppsala, Lund och Göteborg erbjuder BRANN kvalificerade tjänster och rådgivning inom allt som har med immaterialrätt att göra.

Idag är Omar Baki delägare och chef för Juridik Stockholm, och ingår i BRANNs ledningsgrupp. Omar har arbetat på BRANN sedan år 2001. Omar har en jur kand från Stockholms Universitet. Efter examen arbetade Omar på advokatbyrån Zanders AB under åren 1995-1997 och EuroLawyers advokatfirma AB under åren 1998-2001. Omar är specialiserad på processer och tvistlösningar.

– Vi är mycket glada över att Omar accepterat att axla rollen som Managing Partner på BRANN. Omar har stor erfarenhet av branschen och en djup förståelse för våra klienters behov, säger Gustaf Örn, styrelseordförande i BRANN.

– Det är en ära att bli utsedd till BRANNs Managing Partner och på så sätt få fortsätta att vara med och forma byråns inriktning och framtid. Vi har många utmaningar framför oss med alla förändringar i vår närmiljö och omvärlden. Men med vår stora styrka – vår kompetenta och dedikerade personal – är jag övertygad om att BRANN kommer fortsätta att vara en av Sveriges viktigaste IP-byråer, och fortsätta att växa. Efterfrågan på spjutspetskompetens inom IP kommer vara fortsatt hög eftersom värdet av IP blir alltmer viktigt, säger Omar Baki.

Omar Baki tillträdde sin nya tjänst den 27 december 2016.