Nils Sjöberg 2019-06-10T10:26:40+00:00

Project Description

Nils Sjöberg

Nils Sjöberg har arbetat på Brann sedan 2015, och innan dess i 6 år på en av Danmarks största patentbyråer samt 3 år som informationsspecialist. Nils erbjuder IP-rådgivning och IP-tjänster för små och medelstora forskningsintensiva företag där snabba puckar, korta deadlines och ett stort mått av kreativitet utmärker arbetet. Nils har erfarenhet inom IP-rådgivning, utarbetande och handläggning av globala patentportföljer, freedom-to-operate och due diligence analyser. Nils är en generalist: den formella tekniska bakgrunden är inom bioteknik med allt vad det innebär av kemiska strukturer, medicinsk apparatur och livsmedel, men på skrivbordet kan det lika gärna ligga en prototyp till en ny gjuterimaskin.

I korthet:

  • Europapatentombud
  • Auktoriserat svenskt patentombud
  • Europeiskt designombud
  • Civilingenjör Bioteknik
  • CEIPI Diploma on Patent Litigation in Europe 2016

Telefon:

040-655 25 02

E-post:

nils.sjoberg@brann.se

Project Details

Skills Needed:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng