2024-01-10:

Vi är glada att meddela att Annika Kilander har tillrätt som ny Managing Partner den 1 januari 2024.
Annika har långvarig och gedigen erfarenhet från branschen och har under de senaste åren varit chef för vårt Uppsalakontor. ”Vi är övertygade om att Annika med sitt ledarskap kommer att driva Brann vidare på den inslagna vägen och säkerställa att vi förblir en byrå som ligger i framkant”, säger Gustaf Örn, styrelseordförande.

Vår avgående Managing Partner Omar Baki har stått vid rodret i sju år och har med stort engagemang framgångsrikt lett bolaget under denna tid. Vi är glada att Omar fortsätter på Brann som senior konsult som framöver kommer vidareutveckla tvistelösningsaffären.
Vi hälsar Annika välkommen i sin nya roll och ser fram emot en fortsatt framgångsrik utveckling av företaget under Annikas ledning. Varmt välkommen!