Brann konsulter utsedda till IP Stars av MIP!

2018-10-03:

Vi har nöjet att meddela att Branns konsulter har blivit utsedda till ”IP Rising stars” i MIP-rankningen (Managing Intellectual Property) för 2018. Mika Silfver och Aliona Saalo har erhållit denna utmärkelse för sina insatser under året. Vi på Brann är stolta över den expertis som våra konsulter besitter och det är glädjande att det uppmärksammas med en sådan kvalitetsstämpel som ”IP Rising Star”. För mer information, se här.

2018-10-03T16:37:59+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng