BRANN gästar septembers AGFO talks med temat ”Radikal innovation”

2018-09-21:

Den 20 september deltog Brann, representerat av Camilla Lidén, Ida Christensen & Aliona Saalo, på Agfo:s månadsenliga frukostmöte ”Agfo talks”, med panelsamtal och trendspaningar. Denna höst är mötenas tema ”Radikal innovation” och som stolt sponsor till Agfo var Brann denna gång på plats, för att diskutera hur innovation kan skapa ett hållbart matsystem. Vi på Brann vill tacka för ett mycket trevligt samt givande ”Talk” och ser fram emot att delta på fler event med Agfo!

Se inspelningen av torsdagens frukostmöte här: https://agfo.se/agfo-talk/

2018-09-21T16:33:56+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng