MIP:s rankning för patent 2018 är ute!

2018-03-16:

MIP:s (Managing Intellectual Property) rankning för patent 2018 är nu ute och Brann AB bibehåller en stark position. Med glädje kan vi konstatera att vi avancerar från ”notable firm” till nivå 3 i ”Patent Contentious” och bibehåller nivå 2 i ”Patent Prosecution” för 2018.

För mer information se MIP Stars webbsida.

2018-03-16T09:36:37+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng