Välkommen Sara Hadodo!

2018-03-05:

Brann välkomnar idag Sara Hadodo! Brann växer och stärker sin position som fullserviceleverantör av tjänster inom immaterialrätt och därför är vi väldigt glada att Sara har valt att fortsätta sin karriär hos oss. Sara är ett välkommet tillskott till vårt administrativa team. Sara kommer närmast till oss från en annan ombudsfirma och kommer att bli ett bra komplement till vårt övriga team.

Brann hälsar Sara varmt välkommen!

2018-03-05T16:14:19+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng