Brann at the Bio Convention in San Diego, US

2017-06-19:

Brann’s attorneys Harriet Allee, Basse Asplund and Camilla Lidén are currently in San Diego to participate in the annual Bio International Convention between June 19 and June 22, 2017 where more than 16 000 delegates from the biotechnology  industry are expected. We look forward to busy days meeting clients and colleagues. If you wish to set up a meeting, please do not hesitate to contact us.

2017-06-19T10:51:36+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng