2016-02-25:

MedTech4Health är ett nationellt strategiskt Innovationsprogram med start 2016 och är finansierat av VINNOVA. Programmet skall placera Sverige i en internationell topposition inom medicinteknikområdet och bidra till förbättringar för patienter och hälso- och sjukvården samtidigt som det leder till industriell tillväxt och ökade exportinkomster för Sverige. Första perioden är på 3 år varefter Innovationsprogrammet kommer att utvärderas med möjlighet till förlängning i perioder om 3 år.

Just nu finns tre öppna utlysningar hos MedTech4Health, där aktörer inom vård och omsorg, industri samt akademi har möjlighet att söka bidrag för initiativ och projekt som sätter patienten i fokus. Nya utlysningar kommer att öppnas fortlöpande. Läs mer här.

Har ni frågor kring MedTech4Health eller andra tjänster inom Immaterialrätten, tveka inte att kontakta oss på Brann för mer information.

Niklas Andersson, Europeiskt och Svenskt patentombud