Ann Danared 2018-03-21T09:43:48+00:00

Project Description

Ann Danared

Ann Danared har arbetat på Brann sedan 2001, och innan dess i 9 år inom läkemedelsindustrin på Pharmacia (Pharmacia & Upjohn) som jurist med ansvar för varumärkesportföljer inom ett antal terapiområden. Dessförinnan arbetade Ann som varumärkesjurist på en patentbyrå i tre år. Ann erbjuder rådgivning inom varumärkes-, design- och upphovsrättsområdet, samt bistår med avtalsskrivning kring detta. Ann har erfarenhet inom IP-rådgivning, utarbetande och handläggning av globala varumärkesportföljer, samt strategirådgivning. Ann är en van föreläsare vad gäller varumärken och allmän immaterialrätt.

I korthet:

  • Europeiskt varumärkes- och designombud
  • Auktoriserat svenskt varumärkesombud
  • Jur. kand., Uppsala Universitet

Telefon:

018-56 89 33

E-post:

ann.danared@brann.se

Project Details

Categories:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng