Paralegal sökes till Branns Malmökontor

Vill du tillhöra ett härligt team på en av Sveriges större patentbyråer? Vill du ha friheten att arbeta både från kontoret och hemifrån? Vill du arbeta med spännande och varierande arbetsuppgifter på en byrå som sätter ord som familj och samarbete främst? – Då ska du söka dig till oss på Brann!

Vi söker just nu en erfaren patent paralegal som företrädesvis kan jobba obehindrat i vårt ärendehanteringssystem Patrawin. Givetvis erbjuder vi marknadsmässiga löner, förmåner och är kollektivavtalsanslutna.

Brann är en av Nordens större fullservicebyråer inom immaterialrätt. Vi skapar, förvaltar och försvarar över 60 000 rättigheter åt över 4 000 klienter inom samtliga branscher och tekniska områden. Med ca 50 medarbetare och med centralt belägna kontor i Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg erbjuder Brann kvalificerade tjänster och rådgivning inom allt som har med immaterialrätt att göra.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och tycker om att arbeta både självständigt och i team. Vi ser det som en självklarhet att du har en förmåga att kommunicera med våra kunder, utländska ombud samt med myndigheter på ett professionellt sätt. Även den interna kommunikationen är viktig för oss på Brann.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Malmö och tillträde den 1 januari 2024 eller tidigare. Vi sitter i ett fint kontor med mycket ljus på Västergatan 38 och de flesta av oss arbetar både från kontoret och hemifrån. Titt som tätt håller vi event, AW’s och gemensamma luncher, det är viktigt för oss att göra saker tillsammans.

BRANN AB tillämpar kollektivavtal. Vi har förmånspaket som bl.a. inkluderar tjänstepension och andra förmåner genom Benify såsom friskvårdsbidrag och rikskortet med mera. Vi värnar om ett bra arbetsklimat och nöjda medarbetare.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan bestående av CV inklusive löneanspråk samt personligt brev till karin.dowlatschahi@brann.se. Märk din ansökan ”Patent Paralegal Malmö”.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in dina ansökningshandlingar.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kasper Öberg via email kasper.oberg@brann.se.