Brann at the 2018 INTA Leadership meeting in New Orleans

2018-11-08:

Brann is currently represented by Aliona Saalo at the INTA Leadership meeting in New Orleans. We at Brann are proud that our employees contribute to the international IP community serving as volunteers in different IP committees. Learn more about the meeting here or contact Aliona Saalo.

 

2018-11-08T11:20:29+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng