2016-01-27:

Om rollen

Brann har av tradition haft sin verksamhet uppdelat i olika teknikområden. En omorganisation har genomförts i syfte att åstadkomma en riktad satsning för tillväxt och expansion inom Patent Telekom. Affärsområdet arbetar dedikerat med företag verksamma inom telekommunikation, både stora globala företag och mindre teknikintensiva nischbolag.

Affärsområdet hjälper sina kunder att skydda och hävda rättigheter inom allt som skapas inom området telekom: mobiltelefoni, 3G-5G+ kommunikationssystem, lokaliserade och distribuerade system och lösningar, VMM, IAAS, SAAS, SDN, molntjänster, appar med mera.

Som chef för affärsområdet Patent Telekom kommer du att ansvara för affärsområdets fortsatta utveckling, såväl affärsmässigt som personellt. I rollen ingår även uppdraget att vara KAM för vår största kund inom affärsområdet. Parallellt arbetar du operativt som konsult gentemot större bolag i telekomsektorn. Du är medlem i bolagets företagsledning och rapporterar till VD.  Möjlighet till delägarskap finns. Tjänsten är placerad i Stockholm och innefattar personalansvar.

?Tidigare erfarenhet

  • Minst 5 års erfarenhet som patentkonsult inom IT och Telekom
  • Tidigare chefserfarenhet är ett plus men inget krav
  • Gedigen erfarenhet av att diskutera möjligheter och lösningar med beslutsfattare hos kunder
  • Auktoriserat Europapatentombud

Utbildning

Civilingenjör

Personliga egenskaper

  • Affärsmässig och kommersiell
  • Analytisk och tekniskt intresserad
  • Noggrann och kvalitetsmedveten
  • Tar stort eget ansvar men jobbar gärna med andra
  • Inser att goda resultat skapar vi tillsammans
  • Redo att ansluta till en spännande resa på ett företag med höga ambitioner

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! ?Ansöker gör du på www.novarepropell.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotta Cedermark på charlotta.cedermark@propell.se eller 0735-233004.