Project Description

Måns Åkerrén

IP Administratör

OFFICEPHONE
Uppsala018-56 89 04
MAIL
mans.akerren@brann.se

Måns har jobbat inom patentbranschen sedan 1994 och började hos oss på Brann 2020. Han har främst jobbat med administration men har även haft uppdrag som delägare och styrelseledamot på andra byråer.

Måns främsta område är årsavgifter. Måns han jobbar flitigt och noggrant och dubbelkollar gärna allt en extra gång vilket gör honom till en utmärkt IP administratör. Hans sinne för ordning och reda samt hans strukturerade arbetssätt är mycket uppskattat av kollegorna. Själv trivs han bäst när han får jobba fritt under eget ansvar och uppskattar bredden av yrket och att ingen dag är den andra lik.

Sedan 1982 har Måns spenderat fritiden till att träna olika former av kampsporter, numera är han ”nästan pensionerad” men det händer att man hittar honom i en dojo.

  • IP Administratör

Språk
Svenska, engelska

  • IP Administratör

Måns har jobbat inom patentbranschen sedan 1994 och började hos oss på Brann 2020. Han har främst jobbat med administration men har även haft uppdrag som delägare och styrelseledamot på andra byråer.  

Måns främsta område är årsavgifter. Måns han jobbar flitigt och noggrant och dubbelkollar gärna allt en extra gång vilket gör honom till en utmärkt IP administratör. Hans sinne för ordning och reda samt hans strukturerade arbetssätt är mycket uppskattat av kollegorna. Själv trivs han bäst när han får jobba fritt under eget ansvar och uppskattar bredden av yrket och att ingen dag är den andra lik.   

Sedan 1982 har Måns spenderat fritiden till att träna olika former av kampsporter, numera är han ”nästan pensionerad” men det händer att man hittar honom i en dojo.