Ökning av bluffakturor under sommaren

2019-07-02:

Sommaren innebär många trevligheter, men tyvärr ser vi också att det ökar med förekomsten av bluffakturor. Bluffakturorna kan innehålla en anmodan om betalning för förnyelse eller registrering av t.ex. ett särskilt patent, varumärke eller en mönsterregistrering och innehåller ofta en referens till ett riktigt registreringsnummer. Om ni får en faktura som ni undrar över rekommenderar vi att ni hör av er till er vanliga kontaktperson på Brann innan ni betalar. Mer information om bluffakturor hittar ni på WIPOs hemsida. Ni kan även se om avsändaren av fakturan finns med på Svensk Handels Varningslista.

2019-07-02T09:32:42+00:00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng