Mats Lindgren 2018-03-21T09:58:22+00:00

Project Description

Mats Lindgren

Mats är verksam som patentkonsult på Brann sedan mars 2017. Studier i grundläggande fysik och matematik på fysikerlinjen följt av forskarutbildning i astronomi och astrofysik resulterade i en doktorsexamen i astronomi vid Uppsala universitet, 1995. Sin yrkesbana inledde Mats 1995-1998 då han arbetade som intern patentkonsult på Ericsson i Stockholm. Sedan dess har Mats även varit patentkonsult på tre andra patentbyråer i Stockholm och Malmö. Han har stor erfarenhet av att skriva och handlägga patentansökningar inom flera teknikområden, allt från allmän fysik, såsom mekanik, optik och elektronik till IT- och telekommunikationsrelaterade områden, såsom mjukvara i datorer och mobilkommunikationssystem. Närliggande uppgifter i form av intrångsanalyser, bevakningar och allmän strategisk rådgivning är också sådant som Mats har stor erfarenhet av.

I korthet:

  • Patentkonsult
  • Auktoriserat svenskt patentombud
  • Fil. dr, astronomi

Telefon:

040-655 25 05

E-post:

mats.lindgren@brann.se

Project Details

Skills Needed:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng