Klas Arvidsson 2018-03-21T09:18:32+00:00

Project Description

Klas Arvidsson

Klas Arvidsson är anställd på Brann sedan 2012. Innan dess arbetade han på Ström och Gulliksson (2007-2012), och dessförinnan på Valea samt på Göteborgs Patentbyrå Dahls (2001-2006). Under 1998-2001 var Klas patentingenjör på PRV, bland annat med ansvar för patentansökningar inom mobiltelefoni. Under 1994-1998 forskade Klas i Japan och på University of Oxford i England. Klas arbetar främst inom IT och telekommunikation, men har en bred teknisk kompetens inom områden såsom fysik, optik, mekanik, elektronik, nanoteknik och viss biofysik. Han utarbetar och handlägger patentansökningar, utför freedom-to-operate-undersökningar och IP Due Diligence, diskuterar patentstrategier. Klas arbetar med kunden för att fånga dennes behov och säkerställa dennes immateriella rättigheter. Klas arbetar både på svenska och engelska, översätter från tyska, förstår franska och roas av japanska.

I korthet:

  • Patentkonsult
  • Civilingenjör, Teknisk Fysik och Elektroteknik
  • Teknologie doktor, Biofysik

Telefon:

08-429 10 28

E-post:

klas.arvidsson@brann.se

Project Details

Skills Needed:

Categories:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng