Ida Christensen 2018-03-21T09:40:27+00:00

Project Description

Ida Christensen

Ida Christensen är patentkonsult på Brann sedan 2008. Innan dess arbetade hon som patentingenjör på Patent- och registreringsverket 2001-2008 och var parallellt ansvarig för utbildning och examination av alla patentingenjörer 2006-2008. Ida arbetar i nära samarbete med sina kunder för att maximera det kommersiella värdet av deras IP-rättigheter. Hon skriver och hanterar patentansökningar inom bl.a. bioteknik och medicinsk teknologi, som t ex fermenteringsteknik, proteinrening, mikrobiologi, probiotika, enzymologi, in vitro diagnostik, analytiska assayer och medicinska anordningar. Hon utför patenterbarhetsstudier och freedom-to-operate-undersökningar, och ger råd avseende patentstrategier, invändningar, intrång, och giltighet. Ida föreläser också om patenträtt och patentpraxis, bl.a. på mastersprogram vid Uppsala Universitet. Ida talar engelska och förstår tyska, franska och danska.

I korthet:

  • Europapatentombud
  • Auktoriserat svenskt patentombud
  • Civ.ing. Teknisk Biologi, Linköpings Tekniska Högskola, Linköpings Universitet (2000)

Telefon:

08-429 10 69

E-post:

ida.christensen@brann.se

Project Details

Skills Needed:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng