Henrik Fehninger 2018-03-21T11:41:06+00:00

Project Description

Henrik Fehninger

Henrik Fehninger har arbetat som patentkonsult sedan 1997 då han började på en patentbyrå som patentombud. Därefter var Henrik medgrundare till ett It-bolag som sattes på Oslo-börsen. År 2001 återvände Henrik till patentombudsbranschen och har sedan dess arbetat där, och på Brann sedan 2011. Engelska är det huvudsakliga arbetsspråket och det behärskar Henrik utmärkt. Även tyska behärskar Henrik väl som hemspråk, och har kunskaper i franska. Henrik har erfarenhet av att skriva och driva patentansökningar inom IT, elektronik, mekanik och viss kemi. Han har företrätt kunder under muntliga förhandlingar inför det Svenska patentverket och Patentbesvärsrätten (nuvarande PMD) samt inför det Europeiska Patentverket (EPO) i München. Henrik utför även ”Freedom to operate”-analyser och IP-strategier.

I korthet:

  • Europapatentombud
  • Auktoriserat svenskt patentombud
  • Civ.Ing.

Telefon:

08-429 10 06

E-post:

henrik.fehninger@brann.se

Project Details

Skills Needed:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng