Claes Djurberg 2017-11-13T12:35:35+00:00

Project Description

Claes Djurberg

Claes Djurberg började som patentkonsult på Brann 2017, men arbetade på Brann även 2001-2008. Claes har sedan 1998 arbetat med IP både i industrin, bland annat på Ericsson Radio Systems och Sandvik, och som patentombud. Han har även arbetat med innovationsstöd som chef för IP-avdelningen hos Uppsala Universitets Innovation. I den rollen hade Claes även uppdrag på såväl nationell som EU-nivå. Claes är utbildad i materialvetenskap och disputerad i fasta tillståndets fysik och skriver och hanterar gärna ansökningar inom fysik/materialområdet inte minst inom nanoteknik, men även inom radio/data-kommunikation, mekanik, medicinsk teknik, medicinsk avbildning och signalbehandling. Claes utför patenterbarhetsstudier, freedom-to-operate-undersökningar, samt due diligence-undersökningar vid investeringar eller förvärv, och ger råd avseende patentstrategier, invändningar, intrång, och giltighet. Han är ofta anlitad som föreläsare både i Sverige och utomlands i ett spektrum av ämnen från grundläggande patentkunskap till hur IP-frågor kan hanteras i stora EU-sponsrade projekt.

I korthet:

  • Patentkonsult
  • Doktorsexamen i Fysik

Telefon:

018-56 89 16

E-post:

claes.djurberg@brann.se

Project Details

Skills Needed:

Categories:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng