Cecilija Šimić Rihtnesberg 2018-09-20T10:56:52+00:00

Project Description

Cecilija Šimić Rihtnesberg

Cecilija Šimić Rihtnesberg arbetar på Brann som IP-administratör sedan 2016. Hennes arbetsuppgifter består av hantering av årsavgifter av patent och validering av europeiska patent i Sverige och övriga nordiska länder. Hon har dessförinnan bl.a. arbetat på O3C Konsult-Direct Validation med direktvalidering av europeiska patent i alla europeiska länder. Cecilija är uppfinnare till två beviljade svenska patent samt tog år 2006 emot Stockholm stads uppfinnarstipendium. Cecilija har även magisterexamen i fri konst från Konsthögskolan. Hon talar svenska, kroatiska, serbiska, bosniska och engelska.

Sedan 2017 gör Cecilija även patentritningar.

I korthet:

  • IP-administratör
  • Fil.Mag. Fri konst

Telefon:

08-429 10 18

E-post:

cecilija.rihtnesberg@brann.se

Project Details

Skills Needed:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. Mer information.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng