Driven patentkonsult i Malmö

Brann är en av Nordens större fullservicebyråer inom immaterialrätt, som skapar, förvaltar och försvarar över 60 000 rättigheter åt över 4 000 klienter inom alla branscher och tekniska områden. Med drygt 60 medarbetare och med kontor i Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg erbjuder Brann kvalificerade tjänster och rådgivning inom allt som har med immaterialrätt att göra.

Om rollen

Brann ska expandera och söker patentkonsulter som vill vara med och forma vår framtid i regionen. Vi söker patentkonsulter inom alla tekniska områden och som vill utvecklas i sin yrkesroll. Vi är ett starkt team i Malmö och bygger vår portfölj tillsammans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att bistå klienter med rådgivning, utformande av patenansökningar och behandling vid myndighet, färdigheter som vi förutsätter att du redan har. Du kommer även att delta i beprövade säljaktiviteter tillsammans kollegor, vilket kommer att stärka dig i rollen som konsult. Vi ser helst att du är auktoriserat Europapatentombud, eller på god väg att klara EQE:n.

Som person har du god kommunikations- och samarbetsförmåga, är självständig, ansvarstagande och affärsmässig. Vi erbjuder dig ett öppet arbetsklimat som präglas av nytänkande och kreativitet. Det finns även möjlighet till delägarskap.

Är du en driven patentkonsult kommer du att trivas hos oss!

Tidigare erfarenhet

• 5 års erfarenhet som patentkonsult.
• Självständig hantering av klienter.
• Auktoriserat Europapatentombud (EPA) eller till stor del avklarad EQE.

Personliga egenskaper

• Affärsmässig och driven.
• Analytisk och tekniskt intresserad.
• Noggrann och kvalitetsmedveten.
• Tar ansvar för den egna patentportföljen, men jobbar gärna tillsammans med andra.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten eller vill du söka tjänsten är du välkommen att kontakta vår kontorschef i Malmö/Lund: Kasper Öberg, telefon 040-655 25 01; e-mail: nyrekrytering@brann.se 

Karriär